شاهدان خوسار(خوانسار)

این سایت با هدف زنده نگاه داشتن یاد و خاطره دلاور مردان دفاع مقدس طراحی شده است.

شاهدان خوسار(خوانسار)

این سایت با هدف زنده نگاه داشتن یاد و خاطره دلاور مردان دفاع مقدس طراحی شده است.

شاهدان خوسار(خوانسار)
تبلیغات
Blog.ir بلاگ، رسانه متخصصین و اهل قلم، استفاده آسان از امکانات وبلاگ نویسی حرفه‌ای، در محیطی نوین، امن و پایدار bayanbox.ir صندوق بیان - تجربه‌ای متفاوت در نشر و نگهداری فایل‌ها، ۳ گیگا بایت فضای پیشرفته رایگان Bayan.ir - بیان، پیشرو در فناوری‌های فضای مجازی ایران
آخرین نظرات
پیوندها

وضعیت کاندیداهای ریاست جمهوری پس از مناظره فرهنگی

چهارشنبه, ۱۵ خرداد ۱۳۹۲، ۱۰:۰۹ ب.ظ

مردم امروز مناظره فرهنگی کاندیداها را به نظاره نشستند. در این مناظره تغییرات ایجاد شده توسط سیما قابل لمس بود. الحق و الانصاف آقای روحانی بسیار خوب ظاهر شد. آنجا که گفت سفیر فرهنگی ما باید شجریان باشد، آنجا که در پاسخ جلیلی اعلام کرد قوه قضایه را متعاقد کردیم که پرونده های دانشجویان را از بین ببرد. آنجا که اعلام کرد افرادی که ادعای ساده زیستی داشتند به روزی گرفتار شدند.

اهم مطالب آقای روحانی:

 با گرامیداشت موسی ابن جعفر(ع) اسوه صبر و مقاومت و با گرامیداشت 15 خرداد و یاد امام راحل. مساله فرهنگ و آسیب های اجتماعی از مهمترین مسائل اجتماعی و ملی ماست. انقلاب ما اساسا یک انقلاب فرهنگی بود و امروز در زمینه فرهنگ آنچه مردم باید شاهد باشند.و نیستند. انقلاب ما انقلاب نور و اخلاق بود. آیا امروز در جامعه ما اخلاقی وجود دارد؟ بزرگانی در جامعه بودند و  هستند که مروج اخلاق بودند. وقتی در رسانه های عمومی سخنی گفته می شود که مردم آشکارا میدانند مبالغه است و آمار غیردقیق و نادرست است. افرادی از مسئولان به دیگران تهمت می زنند بدون اینکه حکم قضایی صادر شده باشد. الناس علی دین ملوکهم. وقتی افرادی که مسئولیت های سنگین دارند اخلاق را زیر پا میگذارند چه باقی می ماند؟ اعتماد عمومی از بین می رود و این همه چک های بی محل و اعتیاد هر روز آمارش زیاد می شود. حاشیه نشین ها زیاد می شوند. طلاق ها در یک سال گذشته 7 درصد رشد داشته. همه آسیب های اجتماعی با بررسی ما در مرکز تحقیقات استراتژیک کردیم رو به افزایش بوده برای اینکه مبنای فرهنگ صدمه دیده است؟ من در میان انواع راهکار های مختلف مهمترینش را تمرکززدایی میدانم. تا زمانی که فرهنگ ما دولتی است مسائل ما حل و فصل نخواهد شد. تا زمانی که به جای تعمیق به ترویج بپردازیم مسائل ما حل و فصل نمیشود. تا زمانی که دنبال کمیت باشیم و هر روز آمار بدهیم و حتی آمار تولید کنیم اما دنبال اثربخشی نباشیم مسائل حل نمیشود. دولت باید در فرهنگ سیاستگذار باشد و نظارت و حمایت کند. اولین حمایتش شفافیت مقررات و فضای امن در جامعه است اما باید کار را به صاحبان اصلی اش یعنی اصحاب هنر واگذار کنیم. 

 من فکر می‌کنم ما امروز مشکلات بسیار زیادی در بخش فرهنگ داریم که باید به آن بیشتر توجه کنیم. فضای فرهنگی ما برای فعالیت فرهنگی باید دارای امنیت باشد. ناامن بودن فضای فرهنگی باعث می‌شود اصحاب فرهنگ دغدغه‌های خاطری داشته باشند که بسیاری از آن بی‌مورد است و نگرانی از سانسور داشته باشند که برخی ضرورت ندارد و برخی را می‌شود حذف کرد. قوانین را می‌شود شفاف تدوین کرد تا اصحاب هنر بتوانند خلاقیت داشته باشند و در فضای ناامن خلاقیتی به وجود نمی‌آید تا ایده‌ای خلق شود و تبدیل به هنر و کالای فرهنگی قابل عرضه به جامعه شود. امنیت فضای فرهنگی برای ما مهم است.

نکته دیگر صیانت از باورهای دینی است که امروز مورد هجمه وسیعی قرار گرفته است. متاسفانه برخی مسئولین به جای اینکه باورهای دینی مردم را تقویت کنند در سال‌های اخیر به تضعیف آن پرداخته‌اند. هر مدیریت ناکارآمدی را به یکی از مقامات دینی یا نعوذ‌بالله به امام دوازدهم نسبت داده‌اند. امروز قشری‌گری و خرافات به نام دین در جامعه رواج پیدا کرده است. ما تا چه وقت می‌خواهیم این مسیر را ادامه دهیم. باید عقلانیت را در فهم مسائل دینی ترویج کنیم. ما باید رفتار دینی را ترویج کنیم و به سراغ باورها برویم. اینقدر بر بایدها تکیه نکنیم. هر روز یک بخشنامه و دستورالعمل صادر نکنیم. اگر باورهای دینی را تقویت کنیم مردم می‌دانند چطور فرهنگ را تقویت کنند زیرا می‌دانند فرهنگ، باور، زندگی و هنجار آنهاست. ما باید به صیانت ازباورهای دینی بپردازیم تا هم دین را از خرافات و افکار موهوم جدا کنیم و هم راه واقعی برای تقویت فرهنگی جامعه به ویژه فرهنگ ملی و دینی را در پیش بگیریم.

البته آقای عارف نیز مطالب خوبی مطرح کردند:

تسلیت رحلت آیت الله طاهری و گرامیداشت 15 خرداد و تسلیت شهادت امام معصوم. تبریک پیروزی تیم ملی فوتبال. فرهنگ و هنر جزو اولویت های من است. به طور طبیعی هم اجتماعی و هم فرهنگی جزو اولویت های من است. اول باید نگاه و نگرش به فرهنگ و هنر تغییر یابد. تصدی گری دولت باید به حداقل برسد در این زمینه. امور فرهنگی و هنر باید به اهل فرهنگ و هنر سپرده شود. نگاه ما مبتنی بر اعتماد است و فکر نکنیم با انتخاب یک مسئول فرهنگی مشکل فرهنگ و هنر ما حل می شود. فعالین فرهنگ و هنر کارمندان دولت نیستند که با بخشنامه و بودجه بخواهیم به تولید آثار فرهنگی و هنری به صورت دستوری وادار کنیم. فرهنگ و هنر بومی‌ترین محصولات ماست که باید استفاده کنیم. در تولید فیلم مقام اول منطقه را داریم اما در زیرساخت ها وضعیت خوبی ندارم.

باید در برنامه های توسعه مان فرهنگ و هنر و امور اجتماعی جایگاه ویژه داشته باشد. همانطور که در صحبت های روحانی اشاره کردم نگاه ما این است که تلاش در فرهنگ و هنر یک حق است و امتیاز نیست. قبلا فکر میکردند امتیاز است و حق نیست و هر وقت لازم باشد امتیاز را میگیرم. مانند حذف روزنامه ها و انتشار کتاب و جلوگیری از پخش فیلم و تعطیلی خانه سینما. به جای کنار گذاشتن برجستگان فرهنگ و هنر بر اساس سلیقه باید سعی کنیم از اینها به عنوان سفرای فرهنگی برای رساندن پیاممان به دنیا استفاده کنیم.

 آقای روحانی نکته جدی را مورد اشاره قرار دادند و آن بحث تمرکززدایی بود اما آیا با این کار نگاه قیم‌مابانه‌ای که دولت به مسائل فرهنگی دارد حل می‌شود یا خیر؟ آیا فعالیت در بخش‌های هنری را حق می‌دانید یا امتیاز؟ متاسفانه تا الان برخوردی که شده اینگونه بوده که این به عنوان یک امتیاز مطرح بوده بنابراین دولت به راحتی به خود اجازه می‌داد که این امتیاز را سلب کند. مثلا با یک روزنامه به دلیل چاپ یک مقاله و اختلاف سلیقه برخورد می‌شود و روزنامه تعطیل می‌شود، یا در مساله خانه سینما اختلاف سلیقه‌ای بین وزارت ارشاد و خانه سینما ایجاد می‌شود که باعث تعطیلی خانه سینما می‌شود. چه کار می‌کنید که بعد از تمرکززدایی این نهادهای مردمی بتوانند فعالیت‌یشان را در چارچوب قانون ادامه دهند؟

هر چند که در برنامه های قبلی به نظر بنده آقای عارف بهتر ظاهر شده بود ولی در این مناظره آقای روحانی روانتر ظاهر شد و پیش بینی حقیر این است که نظر مردم در مورد این مناظره به نفع آقای روحانی خواهد بود.


موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۲/۰۳/۱۵
محله پایتخت

نظرات  (۱۱)

مطالب خوب و با ارزشی درج شده است و برای من به عنوان یک پایتختی با عث افتخار است امید آنکه تمامی اهالی خوانسار و همه هموطنان نسبت به حقایق جامعه روشن شوند و چهره واقعی افراط گران متحجر و بی فکر را بشناسند.
پاسخ:
ممنون
به همین خیال باش سه نفر اول قالیباف جلیلی ولایتی
پاسخ:
ولی برداشت جامعه این نیست در مناضره امشب که سیاسی بود آقای ولایتی خیلی زیبا جواب دروغ ها جلیلی را داد. ای کاش جلیلی با این ناتوانی وارد رقابت نمی شد چون که در کنار نامش نام مقدس جانبازی است که حرف های او در شان یک سیاستمدار است ولی در شان یک جانباز نیست.
می توانید نظر سنجی های سایت های انتخاب و عصر ایران و فرا رو که از اصول گرایان هستند را در مورد این مناظره ها ببینید. در نظر سنجی شرکت کنید.
خیالت راحت کران عارف و روحانی ری هم 15درصد رأی ویشتر نتارو
پاسخ:
نتیجه انتخابات جی که مشخص گنا ننان پس واچه چیشی اندی حرص خوره.
ویدرو نتیجه این نظرسنجی ها مین سایت های اصول گرای عصر ایران، فرارو و انتخاب بینه تا واسد مشخص گنو. البته من خیلی خوش بین نیانی و این جی زونان که کاربران اینترنت نمونه ایی واقعی از جامعه ننده. این جی بد بیاژان که مردمی که فرق بین تحریم و تحریم نکرتن زوننده و فرق بین گرونی و ارزونی زوننده مطمئن به به جلیلی رای هاندنده.
من این چند رو تیرون دردان  وا خیلی چیا دستگیرم کنا. باور که اگه مردمی که با رد صلاحیت هاشمی تحریمژون کرتی اگه تصمیم بگیرنده بینده رای هادنده آونوقت قضیه فرق کرو.
همین الان نظر سنجی ها نشون دنده که رای اول قالیبافو و رای دوم و سوم جی روحانی و عارف
به این سایت ها سر بیخوس تا سرد از مین ورفا برناره
asriran.com
entekhab.ir
fararu.ir
عزیزم دوست دارم منبع مورد نظر را با نوشته های خود مقایسه کنید 
به امید پیروزی اصول گرایان
پاسخ:
نوشته های من بسیار موثق تر هستند ارتباط پدر این شخص مقاوم با رژیم شاه بر همه عیان چیزی که لنکرانی گفته گوشه ای از واقعیت ها است.
این صحبت شما منبع آن چی هست
راستی مدانید که این دکتر لنکرانی پدرش سلطنت طلب و از ثروتمندان زمان شاه بوده و امروز در آمریکا ساکن و حتما در قلب استکبار مبارزه می کند
پاسخ:
دوست عزیز این مطلب را خولنکرانی هم تایید کرده است که قبل ازانقلاب به دلیل اتصال پدر ایشان به دربار آنها از ایران خارج شده اند و دو سال در امریکا ساکن بوده اند و سپس باقری لنکرانی با مادر و  خواهرش به ایران بر می گردد و در شیراز ساکن می شود و پدرش هم در آمریکا می ماند باقری لنکرانی از افتخارات خود این می داند در حالی که کارت اقامت سبز آمریکا را داشته ولی به ایران برگشته است. شما می توانید این موضوع را در سایت های داخل جستجو کنید. یکی از دلایل انصراف باقری لنکرانی همین بود که این موضوع به طور جدی می توانست موجب رد صلاحیتش شود و یا کاهش آرای او در صورت تایید صلاحیت. حتی پدر ایشان از کاندیداتوری اظهار نارضایتی کرده بود و به او توصیه کرده بود که به پزشکی خود بپردازد. دوست عزیز البته چون من روحیات حامیان احمدی نژاد و جلیلی را می دانم این موضوع را مطرح کردم تا بدانید دنیای سیاست چه دنیای عجیبی است. اگر مثلا روحانی یا عارف چنین شرایطی داشتند شما چه می کردید. کمی منطقی فکر کنید به نظر من جلیلی احمدی نژادی دیگر است. تمام شواهد نشان می دهد که جلیلی توانایی این مسئولیت سنگین را ندارد. خیلی از افراد اصول گرا در تایید صلاحیت او خدشه وارد می دانند.
این مطلب در سایت تابناک با آدرس خبر http://www.tabnak.ir/fa/news/314179/%D8%AA%D9%88%D8%B6%DB%8C%D8%AD-%D9%84%D9%86%DA%A9%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D8%B3%D8%A7%D8%A8%D9%82%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D9%BE%D8%AF%D8%B1 وجود دارد. البته آقای لنکرانی خیلی محترمانه موضوع را مطرح کرده است.
دکتر لنکرانی : جلیلی پرچمدار مقاومت در دیپلماسی است 
مأخذ هفته نامه 9دی
پاسخ:

حقیر این نوع دیپلماسی را اصلاً قبول ندارم چون که هیچ پیشرفتی در مذاکرات حاصل نشده است. در سال های دبیری آقای روحانی در سال 1382 با وجود جمهوری خواه ها در آمریکا خطر حمله به ایران با تیزهوشی تیم مذاکره کننده رفع شد. و ما تحریم نشدیم به قول آقای روحانی ما تعلیق کردیم و بدون هیاهو غنی سازی را به پیش بردیم و تمام دستاوردها بدون بوق و کرنا حاصل شد. ولی در دولت احمدی نژاد همه کارها منجر به تحریم ها شد که ابتدا ورق پاره بود ولی امروز ارزش پول ملی را به یک سوه کاهش داده است.

راستی مدانید که این دکتر لنکرانی پدرش سلطنت طلب و از ثروتمندان زمان شاه بوده و امروز در آمریکا ساکن و حتما در قلب استکبار مبارزه می کند.

سعید جلیلی جانباز خمینی مالک اشتر علی
پاسخ:

دوست عزیز احمدی نژاد هم از آسمان افتاده بود و مالک اشتر علی بود. دیدیم که بزرگترین اختلاس ها در تاریخ ایران افتخارش نسیب او شده. کاهش ارزش پول ملی و سختی های مردم همه به او بر می گردد بگذریم که اکنون همه آنها که امروز بر گرد مالک اشتر زمان( جلیلی) جمع شده اند سال 1388 و سال 1384 بر گرد احمدی نژاد جمع شده بودند و با یک کلمه انحراف خیال خود را راحت کردند. آنهایی که به او رای دادند حجتی بر آنها نیست ولی آنهایی که تبلیغ او را کردند باید سختی های مردم را پاسخ دهند جالب است تمام موضوعاتی که در سال 1388 در مورد احمدی نژاد توسط مخالفانش گفته می شد امروز توسط حامیان او گفته می شود.  حال بگویید بابصیرت کیست.

دوست عزیزم

سلام می شود خودتان را معرفی کنید
پاسخ:
ببخشید نمی توانم خودم را معرفی کنم چون که فضای مناسبی نیست. هر چند که طرفداران امثال جلیلی به راحتی تبلیغ می کنند ولی برای کاندیداهایی مانند روحانی و عارف محدودیت بسیار است. البته من نظرات شما را بر اساس اعتقادی که دارم منتشر می کنم البته اگر توهین آمیز نباشد. 

سلام    علیکم

 

 

دست مریزاد

دوست عزیر    مــــــن سیاست را به   اهلش وا گذار کردم

 

 

از حسن نظرتان   ممنون  وســــــپاسگزارم

پاسخ:
ممنون

دوست عزیز شما به عنوان یک فرهنگی بهتر است وارد میدان شوید تا مردم از تشخیص شما بهره مند شوند و عنان دست افرادی که سال 1388 و 1388 احمدی نژاد را تحمیل کردند نیفتاد.
این سایت برای ارتباط اهالی خونگرم محله پایتخت خوانسار ایجاد شده است.
این سایت دیگر از شهدا و  مردم انقلابی پاتخت نیست

پاسخ:
دوست عزیز مگر شهدا فقط متعلق به شما هستند متاسفانه امروز انقدر در جامعه تبلیغات مسموم و تخریبی شده که ما با نظراتی مانند شما مواجهیم. برادر من شما هم می توانید وبلاگی طراحی کنید و از شهدا دم بزنید و از افرادی مانند حداد عادل یا جلیلی حمایت کنید ولی حق ندارید به دیگران که شهدای مملکت را دوست دارند ولی از میان کاندیداهایی که به تایید شورای نگهبان رسیده اند به دیگری که مد نظر شما نیست علاقمندند انگ برنید که این سایت دیگر از شهدا و مردم انقلابی پاتخت نیست. دوست عزیز شهدا سرمایه های ملی ما هستند و نباید آنها را وارد بازی ها جناحی کنیم. ما هم در کنار علاقمندی و احترام به شهدا و نشر فرهنگ معنوی شهادت می توانیم یکی از کاندیداهایی که فکر می کنیم با برنامه ترند انتخاب کنیم. از تنگ نظری دست بردارید و بروید سایتی طراحی کنید شهدا را هم سر لوحه کارتان قرار دهید و برای هر کدام از این 8 نامزد که فکر می کنید تبلیغ کنید. آدرس سایت را هم به ما بدهید تا به شما انرژی بدهیم ولی از تنگ نظری دست بردارید. همین تنگ نظری که 8 سال است احمدی نژاد را مالک اشتر علی می نامید ولی حالا که کار زار شده و مملکت خراب او انحرافی می شود.
۱۶ خرداد ۹۲ ، ۰۶:۲۳ مجید سمیعیانی
وبلاگ خوبی دارید. و از این که تحلیل می نویسید خوب است ولی مشکل اینجاست که شما ظاهراً مردد هستید چند روز دیگر انتخابات برگزار می شودد ولی شما هر روز یک نفر را تبلیغ می کنید.
پاسخ:
دوست عزیز ضمن احترام به نظر شما ذکر این نکته ضروری است که 20 روز تبلیغات انجام می شود که ما با نظرات کاندیداها آشنا شویم. من شخصا آقایان عارف و وروحانی و رضایی و ولایتی را به عنوان گزینه های بهتر برگزیده بودم ولی بعد از تبلیغات مواضع آقایان عارف و روحانی را بهتر دیدم و اکنون با ادامه تبلیغات در انتخاب از بین این دو مانده ام. یک نکته که باید ذکر کنم این است که با ادامه تبلیغات در انتخاب آقایان عارف و روحانی مصمم تر شده ام ولی از بین این دو هنوز انتخاب نگرده ام. این را هم بگویم که بعد از رد صلاحیت آقای هاشمی تصمیم به عدم شرکت در انتخابات داشتم ولی با مناظره ایی که با وبلاگ مردمان رباط داشتم به این نتیجه رسیدم که در انتخابات شرکت کنم.

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی